Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

33o Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, από τον Κύδωνα Χανίων

33o Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών

Ξεκινά την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 στο Βάμο Χανίων το 33ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών, με τη συμμετοχή των δέκα κορυφαίων Ελληνίδων σκακιστριών.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον Α.Ο. Κύδων Χανίων με συνδιοργανωτές τον Δήμο Βάμου, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Ο Βάμος (www.vamosvillage.gr) είναι ένα παραδοσιακό ημιορεινό χωριό με πλούσια ιστορία και παράδοση, περίπου 25 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης των Χανίων.
Εχει 800 κατοίκους και είναι από τις πρώτες περιοχές στην Ελλάδα που αναπτύχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο διάφορες μορφές αγροτουρισμού (ξενώνες, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, αναστηλώσεις, κ.ά.) δράσεις που έχουν καταστήσει το Βάμο αλλά και όλη την ευρύτερη περιοχή έναν από τους ελκυστικότερους παραδοσιακούς προορισμούς.
Σ' αυτό το υπέροχο "σκηνικό" ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ Χανίων διοργανώνει το 33ο Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Γυναικών, από 23 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2010, θέλοντας να ξεφύγει από το κλασσικό "ξενοδοχείο των αγώνων".
Οι δέκα κορυφαίες Ελληνίδες σκακίστριες θα φιλοξενηθούν στον παραδοσιακό ξενώνα "Παρθεναγωγείο Βάμου" και σε δύο ακόμα ξενώνες του χωριού "Αροσμαρί" και "Φάμπρικα". Θα γεύονται καθημερινά την υπέροχη παραδοσιακή κρητική κουζίνα με αγνά ντόπια υλικά, στην ταβέρνα "Η Στέρνα του Μπλουμοσήφη" και το πρωϊνό τους στο αρτκαφέ "Λιακωτό". Ολα συγκεντρωμένα στην παλιά γειτονιά του χωριού με τα αυθεντικά καλντερίμια.
Θα μπορούν να αφοσιωθούν στους αγώνες με τις ιδανικότερες συνθήκες ηρεμίας και ησυχίας και στον ελεύθερο χρόνο τους να απολαμβάνουν την υπέροχη κρητική φύση, την άριστα διατηρημένη αρχιτεκτονική κληρονομιά του χωριού, αλλά και την παραδοσιακή φιλοξενία των κατοίκων.

Ευχόμαστε σε όλες να απολαύσουν την διαμονή τους και να έχουν επιτυχία στους αγώνες.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η ΒΑΜΟΣ Α.Ε., το ξενοδοχείο ΒΑΜΟΣ ΠΑΛΛΑΣ, η BLUE STAR FERRIES, η ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Κατασκευαστική, το αρτκαφέ ΛΙΑΚΩΤΟ, η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε., το φροντιστήριο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και η Συνεταιριστική ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Πληροφορίες για την εξέλιξη των αγώνων, παρτίδες, φωτογραφίες, κ.ά. στο
www.kydonchess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.