Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Κόστενιουκ στην Αθήνα!



Η πρωταθλήτρια κόσμου στο σκάκι Αλεξάνδρα Κόστενιουκ θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 14 Οκτωβρίου για να δώσει με την εντυπωσιακή της παρουσία λάμψη στο Σκακιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνουν ο Αναγεννησιακός Σκακιστικός Όμιλος Πετρούπολης «ΔΙΑΣ», η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και ο Δήμος Πετρούπολης.
Η 26χρονη ρωσίδα γκρανμαίτρ θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα 34 άτομα σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες σιμουλτανέ που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας.

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου που μας έστειλε ο δραστήριος σύλλογος ΑΣΟΠ "ΔΙΑΣ".

Πετρούπολη 07-10-2009
«Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΑΣ»!

Αγαπητοί κυρίες/κύριοι,
Ο Αναγεννησιακός Σκακιστικός ‘Ομιλος Πετρούπολης «ΔΙΑΣ», η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία και ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλούν στην εκδήλωση που οργανώνουν στις 10-14 Οκτωβρίου 2009 στην κεντρική Πλατεία της Πετρούπολης “ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΑΣ”.
Κεντρικό πρόσωπο του Φεστιβάλ θα είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια, η GM Alexandra Kosteniuk.

Στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται: 3 τουρνουά, ένα τουρνουά μπλίτζ ενηλίκων το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, ένα τουρνουά μπλίτζ παιδιών και νέων μέχρι 18 ετών με δωρεάν συμμετοχή την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12.00 και ένα τουρνουά ράπιντ την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 18.00, και λοιπές εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις, ομιλίες, προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, πάρτυ, γιγάντιο σκάκι, κλπ.
Στο αποκορύφωμα του Φεστιβάλ, στις 14 Οκτωβρίου στις 18.00, η GM Alexandra Kosteniuk θα δώσει αγώνα σιμουλτανέ με 34 άτομα που θα προκριθούν από τα τρία τουρνουά. Για λεπτομέρειες επισκεφθείτε το site του Φεστιβάλ:
http://chessfest2009.wordpress.com/greek
και το site του Α.Σ.Ο.Π. ΔΙΑΣ
http://asopdias.wordpress.com/

Με εκτίμηση
η ομάδα μάρκετινγκ του Α.Σ.Ο.Π. «ΔΙΑΣ»


Μπορείτε να δείτε το προσωπικό ιστολόγιο της Αλεξάνδρας Κόστενιουκ στο http://www.chessblog.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.