Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

Τουρνουά μπλιτς στο Αιγάλεω την Κυριακή


Από παλαιότερους αγώνες στον Σ.Ο. Αιγάλεω

O Σ.Ο Αιγάλεω διοργανώνει το 3ο Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά ¨BLITZ¨ το οποίο θα διεξαχθεί στο Αιγάλεω Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010. Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 € για όλους τους σκακιστές. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος μέχρι τους 60. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους σκακιστές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αγωνιστικός χώρος
Το εντευκτήριο του Σ.Ο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 294, Εμπορικό Κέντρο La Mirage, 1ος όροφος). Ο χώρος βρίσκεται σε απόσταση λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό μετρό του Αιγάλεω.
Αγωνιστικό πρόγραμμα
Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα FIDE Εννέα (9) γύρων με ώρα έναρξης του πρώτου γύρου στις 18:00. Για τη πραγματοποίηση των κληρώσεων θα χρησιμοποιηθεί το πρόγραμμα swiss manager. Η ολοκλήρωση του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα. Η καταγραφή των κινήσεων δεν είναι υποχρεωτική.
Οι μετέχοντες θα πρέπει μισή ώρα πριν την έναρξη του πρώτου γύρου να είναι παρόντες και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους.
Χρόνος σκέψης
Ο χρόνος σκέψης θα είναι 5΄ λεπτά για κάθε παίκτη για την ολοκλήρωση κάθε παρτίδας.
Δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 23 Οκτωβρίου στο e-mail alexeuge4@yahoo.gr ή στο τηλέφωνο 6977330993 Ευγενία Ζευγίτη καθώς και στον αγωνιστικό χώρο μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://so-aigaleo.blogspot.com/2010/10/3-blitz.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.