Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Αποτελέσματα στο ράπιντ της "Φιλοξενίας"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Σκακιστικού Ομίλου Θερμαϊκού "Η Φιλοξενία"

Έληξε, την Κυριακή 24 Αυγούστου, το 2ο rapid τουρνουά της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ που διεξήχθη στην Κεντρική Πλατεία της Περαίας, με την παρουσία περισσοτέρων των εκατό συμμετασχόντων σκακιστών από διάφορες περιοχές της χώρας αλλά και μεγάλου αριθμού φίλων του σκακιού του Δήμου Θερμαϊκού αλλά και γειτονικών Δήμων.

Ήταν ένα σκακιστικό Σαββατοκύριακο που δημιούργησε πολύ καλές εντυπώσεις στους δημότες αλλά και σε πλήθος επισκεπτών που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τους αγώνες.
Πολλά παιδιά αλλά και ενήλικες ζητούσαν πληροφορίες για το σκάκι, το σύλλογό μας και εκδήλωσαν ενδιαφέρον είτε να εγγραφούν στα τμήματα εκμάθησης είτε ως μέλη αλλά και αθλητές της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. Θεωρούμε πως αυτό είναι το μεγάλο κέρδος από την εκδήλωση.

Μετά το τέλος του αγωνιστικού μέρους του τουρνουά ακολούθησαν οι απονομές επάθλων και βραβείων στους νικητές. Τα κύπελλα, τα μετάλλια αλλά και τα χρηματικά ποσά στους νικητές απένειμαν: ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Κος Γιάννης Αλεξανδρής, ο Αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Κος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Φιλοξενίας Κος Τατιανός Μάγγος, η Γραμματέας της Φιλοξενίας Κα Πολυξένη Τσοπάνογλου – Ιβάνοβιτς και ο Γραμματέας της ΕΣΣΝΘ-Χ Κος Βύρων Τσορμπατζόγλου.


Οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης οι οποίοι ισοβάθμησαν, μοιράστηκαν τα χρηματικά έπαθλα και έλαβαν τα κύπελλά τους, είναι:

Τελική βαθμολογία
1. Αργυρούδης Σταμάτης
2. Σαβτβαλάτζε Νικολόζ
3. Μιλοβάνοβιτς Νινοσλάβ

Αγόρια μέχρι 10 ετών
15. Χατζηγρηγορίου Γεώργιος
23. Γουλούτης Νικόλαος
31. Καλαντζής Κωνσταντίνος

Αγόρια μέχρι 16 ετών
6. Γαλόπουλος Νίκος
10. Μητρίδης Δημήτρης
17. Παλάσκος Μάριος

Κορίτσια μέχρι 11 ετών
34. Σταμούλη Ιωάννα
48. Μαυρίδου Χριστίνα
51. Κουτσούρα Γεωργία

Κορίτσια μέχρι 15 ετών
69. Μάγγου Μιχαέλα
77. Ρομπέση Κωνσταντίνα
81. Γκουντιντά Δήμητρα

Κορίτσια μέχρι 8 ετών
49. Ιβάνοβιτς Μαρία-Νεφέλη
50. Παπαευστρατίου Δέσποινα
79. Βουζίκα Ελεάνα

Παραλειπόμενα, βαθμολογίες, τελική κατάταξη, φωτογραφίες κ.α στο blog της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ http://www.filo3enia.blogspot.com και στην ιστοσελίδα του τουρνουά http://chrivanovits.googlepages.com/home

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.