Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

4ο Νεανικό Τουρνουά Σ.Ο.Νέας Φιλαδέλφειας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, από τον Σ.Ο.Νέας Φιλαδέλφειας

Ολοκληρώθηκε το 4ο Νεανικό Τουρνουά του ΣΟΝΦ

Ολοκληρώθηκε το 4ο Νεανικό Τουρνουά του ΣΟΝΦ που πραγματοποιήθηκε από 14 έως 18 Ιούνη 2009 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο τουρνουά συμμετείχαν 14 παιδιά από 4 συλλόγους. Νικήτρια με 5 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες αναδείχθηκε η Δέσποινα Γαβριηλίδη (Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας), δεύτερος ο σκακιστής του ΣΟΝΦ Λευτέρης Καλαφάτης με 4 βαθμούς και τρίτος ο Κυριάκος Γαβριηλίδης (ΕΣ Μικράς Ασίας) επίσης με 4 βαθμούς.

Με την πραγματοποίηση των εσωτερικών πρωταθλημάτων των διάφορων τμημάτων και το 4ο νεανικό τουρνουά ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες του ΣΟΝΦ για αυτή την αγωνιστική περίοδο. Τα μαθήματα και οι προπονήσεις σκάκι θα ξεκινήσουν ξανά το φθινόπωρο..

Στο μεταξύ αρκετοί παίκτες του ΣΟΝΦ θα συμμετέχουν στα πολλά τουρνουά που πραγματοποιούνται το καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Ήδη στο 13ο Ανοικτό Τουρνουά Νέου Ηρακλείου αγωνίζονται οι Βαγγέλης Μπάσκας, Ντίνα Σερετάκης, Γιάννης Χονδροβασιλόπουλος, Γιώργος Καλογριδάκης, Γιώργος Χιονάς και Θοδωρής Καλογριδάκης, ο Γιάννης Μίντσιας παίζει στο 7ο Φυσιολατρικό Όπεν στη Νίκαια ενώ σκακιστές μας θα συμμετάσχουν στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα και τα Διεθνή Τουρνουά Ικαρίας, Λέρου και Παλαιοχώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.