Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Saturn 3


Ο Κερκ Ντάγκλας και η Φάρα Φώσετ σε σκηνή από την ταινία Saturn 3

Η ταινία Saturn 3 (Κρόνος 3)είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας του Στάνλεϊ Ντόνεν, που γυρίστηκε το 1980 με πρωταγωνιστές τον Κερκ Ντάγκλας, την πρόσφατα χαμένη Φάρα Φώσετ και τον Χάρβεϊ Καϊτέλ.
Πρόκειται για μια ταινία που δεν έτυχε ιδιαίτερα ευνοϊκής μεταχείρισης από τους κριτικούς, αφού κατηγορήθηκε ακόμα και για τα άχρωμα ειδικά εφέ της, που βρίσκονταν μακριά από τα στάνταρ που είχε θέσει ο Πόλεμος των Άστρων. Φιλμ με κάποια ιστορική αξία, ίσως λόγω του πρωτότυπου καστ.


Πηγές: http://deludoscachorum.blogspot.com/ και http://en.wikipedia.org/wiki/Saturn_3

1 σχόλιο:

  1. Μετοικος στη Νισυρο12 Ιουλίου 2009 στις 9:20 π.μ.

    Που πας και τις ξετρυπωνεις..
    Την ταινια την ειχα πρωτοδει στον "Ζεφυρο",ενα θερινο κινηματογραφο στο κεντρο της Θεσσαλονικης,που αργοτερα εγινε παρκινγκ.
    Ειχαμε ανακαλυψει μια πατεντα τοτε,ο ταμιας και ο ανθρωπος που τσεκαρε τα εισητηρια,5-10 λεπτα μετα την εναρξη της τελευταιας προβολης,εφευγαν για τα σπιτια τους,αφηνοντας τον μηχανικο να κλεισει τον κινηματογραφο οταν το εργο τελειωνε.Και καθως τα οικονομικα μας δεν ηταν ανθηρα,περιμεναμε ανυπομονα την αναχωρηση των υπαλληλων για να τρυπωσουμε στο σινεμα.
    Οτι θυμαμαι απο την ταινια ηταν η αδημονια μας να υποκυψει η Φαρα Φωσετ(σεξ συμβολο της εποχης χαρη στους "Αγγελους του Τσαρλυ") στις ορεξεις του Χ.Καϊτελ η εστω του Εκτορα,ενος σεξομανιακου ρομποτ,με το μικροτερο κεφαλι που θα μπορουσε να φανταστει κανεις,αλλα φυσικα τιποτα τετοιο δεν συνεβη,προς μεγαλη μας απογοητευση.Δεν αξιζε τα λεφτα της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.