Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Τελικοί Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής 2009



Την Κυριακή 15 Μαρτίου στις 10.00 π.μ. θα διεξαχθεί στην Πεύκη, και συγκεκριμένα στο χώρο του σχολικού συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου Πεύκης (οδός Κορίνθου & Ελευθερίου Βενιζέλου), η τελική φάση του 21ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής για το 2009.
Διοργανωτές των αγώνων είναι η Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού και Αναψυχής Δήμου Πεύκης, ο Αθλητικός Όμιλος Πεύκης και η ΕΣΣΝΑ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι προκρίθηκαν από τα Τοπικά σχολικά πρωταθλήματα, από τα Περιφερειακά, από τα Νεανικά Αττικής 2009 καθώς και οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες του Σχολικού Αττικής 2008.
Οι αγώνες των τελικών της Κυριακής θα γίνουν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων και κάθε παιδί θα παίξει μόνο με παιδιά της ίδιας τάξης.
Ώρα προσέλευσης και δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο μέχρι τις 9.30. Όσοι προσέλθουν μετά τις 9.30 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Θα προηγηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου το Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Βορειοανατολικής Περιφέρειας, που είναι ο τελευταίος από τους 5 προκριματικούς ομίλους της Αττικής, πάλι στον ίδιο χώρο με τους τελικούς της Κυριακής. Το συγκεκριμένο τουρνουά θα είναι 5 γύρων.

Πληροφορίες για τους αγώνες της Βορειοανατολικής Περιφέρειας, καθώς και για τους τελικούς μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Α.Ο. Πεύκης.
Για τα ονόματα όσων έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους τελικούς, η οποία θα συμπληρωθεί με αυτούς που θα προκριθούν από την Βορειοανατολική Περιφέρεια, δείτε την ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.