Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ένας μικρός, αλλά μεγάλος - Φωτοκουίζ



Ο μικρός αυτός είναι ήδη αρκετά γνωστός και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε κάτι παραπάνω γι' αυτόν. Πολύ πρόσφατα αντιμετώπισε και κάποιον δικό μας. Εύκολη μάλλον πρέπει να είναι η απάντηση στο ποιος είναι.

11 σχόλια:

  1. Μπορει να ειναι μικρος αλλα το εχει πιασει το νοημα..Πρεπει να ειναι ο μικροτερος σε ηλικια σκακιστης με προσωπικο website..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε πάλι με τις σοκολατοβιομηχανίες...
    Δεν θα τον πιάσω καμιά μέρα αδιάβαστο αυτόν τον Μέτοικο; Αααα! Τότε να δεις κουφά που θα αρχίσω να πετάω γύρω-τριγύρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιωτη θα προτιμησω να μεινω απο απουσιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος
    Σιγά μη σου πούνε!
    Θα αρχίσουν σε λίγο να περιγράφουν τον παππού του που είχε περάσει με το Όριεν Εξπρές -ή με το Εξπρές του Μεσονυκτίου- από την Κωνσταντινούπολη, για την καρέκλα που κάθεται και την έχει φιλοτεχνήσει ο Άντυ Γουόρχολ αυτοπροσώπως, για τα γαριδάκια που παράγει η χώρα του και τα υψηλά ποσοστά παιδικής χοληστερόλης για τα οποία αυτά ευθύνονται, αλλά ποτέ δε θα μάθεις ποιος είναι ο νεανίας της εικό (γιατί το "φωτό" είναι καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος καλοπροαίρετος θα υπάρχει να θέσει παραπάνω παραμέτρους, δεν μπορεί. Βέβαια δεν είναι ηγεμόνας του Μεσαίωνα, δεν είναι τραβαδούρος της Γαλικίας, αλλά τέλος πάντων...
    Μια και το λέω αυτό, όταν μερικούς μερικούς τους προσκαλούν στα κεραμίδια εμφανίζονται αυτοστιγμεί. Εμείς είμαστε οι φτωχοί συγγενείς. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οπως και να το κανεις εχουν αλλη χαρη τα κεραμιδια..Ο δικος μας που αντιμετωπισε τον νεανια,επαιξε στην τελικη φαση ενος μεγαλου διαδικτυακου τουρνουα blitz αυτες τις μερες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας βοηθήσω κι εγώ λίγο. Υπάρχει και βίντεο που τον δείχνει (σε ηλικία 8 ετών, το 2004) να κρατάει ένα αρκουδάκι ενώ δίνει σιμουλτανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να δούμε τώρα αυτός ο μικρός πού μπορεί να φτάσει. Και να βγάλουμε κι εμείς κάποια στιγμή έναν Ίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O Μπανικας προκριθηκε στην τελικη φαση του "Ciudad de Dos Hermanas"(μεγαλο διαδικτυακο τουρνουα blitz που διοργανωνει η ICC-πρωτο βραβειο 2000 ευρω-στους τελικους συμμετειχαν Nakamura,Cheparinov,Sargissian και αλλοι) αλλα εχασε στην φαση των 32 απο τον A. Grigoryan (Arm-2504).Τελικος νικητης ο D.Kononenko (2574).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.