Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Μαθητικό Πρωτάθλημα Ελευσίνας 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας

Ο Σκακιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Ελευσίνας σε συνεργασία με τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης, διοργανώνει μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι για μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων.
Οι μαθητές θα χωριστούν σε 10 κατηγορίες. (Νήπια, Α’,Β’,Γ’,Δ’,Ε’,ΣΤ’ Δημοτικού, Α’,Β’,Γ’ Γυμνασίου). Σε κάθε κατηγορία θα βραβευτούν με μετάλλια οι τρεις πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι. Επίσης, θα δοθούν επιπλέον έπαθλα, όπως υποτροφίες για ένα χρόνο σε ξένες γλώσσες, σε κέντρο πληροφορικής, σε σχολή χορού, σε ωδείο και ακόμα δωροεπιταγές σε βιβλιοπωλείο, σκακιέρες και άλλα δώρα. Αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. Επιπλέον, θα βραβευτεί με κύπελλο το καλύτερο Δημοτικό και το καλύτερο Γυμνάσιο με κριτήριο τα αποτελέσματα των μαθητών.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο 3ο Γυμνάσιο Ελευσίνας (Γυφτέα 27) σε 5 γύρους από τις 10:00π.μ. έως τις 1:00μ.μ.
Για πληροφορίες στο site του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας ή επικοινωνήστε με το 697 4272 444 (κος Λίτσας) ή στο email: info@sms-elefsinas.gr
Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.