Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Αμπελόκηποι, μετά τον 4ο γύρο



Μετά τον 4ο γύρο στο 90ο Όπεν Αμπελοκήπων την κούρσα οδηγούν ο Βαλντέν και ο Χειμάρας με 4 βαθμούς. Ακολουθούν οι Καρούντζος, Δεληθανάσης, Ποτέας και Ευανθία Μάκκα, όλοι με 3,5 βαθμούς. Στο τουρνουά παίρνουν μέρος 62 σκακιστές και σκακίστριες. Θα παιχθούν συνολικά 7 γύροι και ο επόμενος γύρος είναι το Σάββατο.
Ο Σ.Ο. Αμπελοκήπων, ένας σύλλογος με μεγάλη προσφορά στο ελληνικό σκάκι, εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δραστήρια σωματεία της χώρας. Τα Όπεν του είναι πόλος έλξης για πολλούς σκακιστές, πράγμα στο οποίο συντελεί και η θέση του, μια και μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση με πολλά συγκοινωνιακά μέσα.

3 σχόλια:

  1. Μετά από τον 5ο γύρο στους Αμπελόκηπους στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Χειμάρας με 5 βαθμούς, στη δεύτερη η Ευανθία Μάκκα με 4,5 και ακολουθούν με 4 βαθμούς οι Ποτέας, Βαλντέν, Καρούντζος, Σίδερης, Σούρσος και Χάραρης.
    Ο 6ος γύρος είναι αύριο Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στους Αμπελόκηπους μετά τον 6ο γύρο η βαθμολογία έχει διαμορφωθεί ως εξής:
    1. Χειμάρας 6
    2. Ποτέας 5
    3. Βαλντέν 5
    4. Μάκκα 4,5
    5. Δεληθανάσης 4,5
    6. Καρούντζος 4,5
    7. Χρυσοστόμου 4,5
    8. Πονηράκης 4,5
    9. Κοεράντ 4,5
    10. Χάραρης 4,5
    Ο 7ος και τελευταίος γύρος θα παιχτεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελείωσε το 90ο Όπεν Αμπελοκήπων με νικητή τον Χειμάρα, ο οποίος συγκέντρωσε 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες, ένα βαθμό μπροστά από τους Δεληθανάση, Ποτέα και Κοεράντ, που συγκέντρωσαν 5,5 βαθμούς. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Καρούντζος, Μάκκα, Βαλντέν, Πονηράκης, Σίδερης και Χάραρης με 5 βαθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.