Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2008

Σιμουλτανέ για τη νέα χρονιά στο "Άβαξ και πεσσοί"



Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου το πρωί έγινε στο χώρο των μαθημάτων του συλλόγου "Άβαξ και πεσσοί" στη Χαλκίδα ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. Ακολούθησε αγώνας επίδειξης σιμουλτανέ από τον ΥΜ και δάσκαλο των τμημάτων αρχαρίων και μέσων του συλλόγου κ. Αλέξανδρο Σοϊλεμέζη. Στο σιμουλτανέ παίχτηκαν 30 παρτίδες, οπό τις οποίες ο κ. Σοϊλεμέζης κέρδισε τις 25, ισόπαλες έληξαν οι 4 (με Βαγγέλη Τζανέτο, Άκη Κυμουρτζή, Μάριο Μετοχιάτη και Μάνο Δασκαλάκη), ενώ ηττήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καββαθά.


Ο χώρος μαθημάτων του συλλόγου βρίσκεται στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Μ. Ναού Αγ. Δημητρίου στη Χαλκίδα, τα μαθήματα γίνονται τα Σάββατα και οι ώρες μαθημάτων είναι οι εξής:
-10.45 Αρχάριοι
-11.30 Μέσοι Ι
-12.25 Μέσοι ΙΙ
-13.30 Προχωρημένοι

Πληροφορίες για την εκδήλωση και περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο του συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Ούπς!..

    Απορροφημένος όλη την εβδομάδα για να τελειώσω το 5ο τεύχος του περιοδικού του συλλόγου μας.. ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ την ωραία ανάρτησή σου για μάς, Ηλία!

    Σ' ευχαριστούμε πολύ.

    Είχα πάει στη Χαλκίδα στον Αγιασμό, και είπα και δυό λόγια στα παιδιά, δηλαδή να βάλουν τα δυνατά τους και να νικήσουν τον δάσκαλο. Μου έκαναν εντύπωση τα βλέμματά τους, και η διάθεσή τους για σκάκι..

    Ωραίες στιγμές, ένας αληθινός θησαυρός στη ζωή μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.