Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Το "Σκάκι στα σχολεία" ολοκληρώνει τον κύκλο του

Το ιστολόγιο αυτό βρέθηκε στον ελληνικό σκακιστικό χώρο τον Νοέμβριο του 2007, όταν τότε ακόμη υπήρχαν ελάχιστες σελίδες σκακιστικές με κάποιες φιλοδοξίες ποιότητας, και μόνο μία από αυτές πραγματικά υψηλού επιπέδου (το skakistiko,blogspot.com).

Προσπάθησα μέσω του ιστολογίου μου να δώσω έμφαση στο σχολικό σκάκι, με το οποίο ασχολήθηκα και ασχολούμαι με αγάπη και σεβασμό προς τα παιδιά εδώ και 20 περίπου χρόνια, καθώς και στο σκάκι ως προτίστως πολιτιστικό αγαθό. Δεν ξέρω τι κατάφερα, αν κατάφερα, ήρθε όμως ο καιρός να σταματήσω. Τους λόγους δεν θέλω τώρα να τους εξηγήσω.

Θα επανέλθω πολύ σύντομα, πάλι με σκάκι, θα είναι όμως κάτι άλλο, πολύ, ελπίζω, διαφορετικό. Σύντομα μέσα από αυτή τη σελίδα θα δώσω μια νέα διεύθυνση.
Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τον κόπο να με διαβάσουν.
Στο επανιδείν

5 σχόλια:

 1. Κάθε ιστολόγιο που σταματάει να "γράφει", είναι άλλη μία άποψη που δεν θα ακουστεί. Και ειδικά σήμερα πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις και χρειάζονται όλες οι δυνάμεις για να ανατρέψουμε την πορεία προς την καταστροφή. Ελπίζω να είσαι σύντομα πάλι κοντά μας διαδικτυακά.
  skakiwest

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εις το επανειδείν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ό,τι και να κάνεις, καλό θα είναι, όπως κάθε προηγούμενη δουλειά σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.