Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2010

33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών - 1ος γύρος


Η Μαρίνα Μακροπούλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 2

33ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η νίκη της Μαρίνας Μακροπούλου επί της Μαρίας-Αννας Στεφανίδη ήταν και η μοναδική που σημειώθηκε χθες Τρίτη 23 Νοεμβρίου στο Βάμο Χανίων στον πρώτο γύρο του 33ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Γυναικών, με τη συμμετοχή δέκα κορυφαίων Ελληνίδων σκακιστριών. Ολες οι υπόλοιπες παρτίδες έληξαν ισόπαλες.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από τον Α.Ο. Κύδων Χανίων με συνδιοργανωτές το Δήμο Βάμου, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Πριν την έναρξη των αγώνων προηγήθηκε η τελετή έναρξης στην οποία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βάμου κ. Λεωνίδας Λιμαντζάκης, ο αντινομάρχης Χανίων κ. Μανώλης Φραγκάκης και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γιώργος Κονταξάκης. Επίσης ήταν παρόντες εκπρόσωποι των χορηγών και κάτοικοι του χωριού. Μετά από τους σύντομους χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Βάμου αφού καλωσόρισε τις σκακίστριες έκανε την συμβολική έναρξη των αγώνων κάνοντας ο ίδιος την πρώτη κίνηση της Βέρας Παπαδοπούλου, που έπαιζε με τα λευκά στην πρώτη σκακιέρα.

Ο διευθυντής των αγώνων κ. Σάκης Κουβάτσος και η διαιτητής κα Χαλβατζόγλου Κλεοπάτρα πρότειναν στις συμμετέχουσες, οι οποίες και το αποδέχθηκαν ομόφωνα, από τον δεύτερο γύρο οι παρτίδες να ξεκινούν στις 4 αντί στις 5 που ήταν η ώρα έναρξης των αγώνων σύμφωνα με την προκήρυξη. Πλην φυσικά του 9ου και τελευταίου γύρου που ξεκινά στις 10 το πρωί.

Δυστυχώς για τεχνικούς λόγους, λόγω προβλήματος με το ίντερνετ στη περιοχή, δεν είναι δυνατή η ζωντανή μετάδοση των αγώνων. Η ενημέρωση για τα αποτελέσματα των παρτίδων θα είναι άμεση και την επόμενη μέρα θα υπάρχουν και όλες οι παρτίδες κάθε γύρου σε μορφή pgn.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η ΒΑΜΟΣ Α.Ε., το ξενοδοχείο ΒΑΜΟΣ ΠΑΛΛΑΣ, η BLUE STAR FERRIES, η Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ Κατασκευαστική, το αρτκαφέ ΛΙΑΚΩΤΟ, η ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε., το φροντιστήριο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και η Συνεταιριστική ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ.

Πληροφορίες για την εξέλιξη των αγώνων, παρτίδες, φωτογραφίες, κ.ά. στο www.kydonchess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.