Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Έκκληση για αίμα

Βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο γνωστός ΥΜ Μιχάλης Τριβιζάς μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όταν σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από φορτηγό, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του. Ο Μιχάλης, που δίνει τη μεγάλη μάχη για τη ζωή, έχει μεγάλη ανάγκη για αίμα. Αίμα μπορεί να δοθεί σε αιμοδοσία οποιουδήποτε νοσοκομείου με την επισήμανση ότι προορίζεται για το συγκεκριμένο ασθενή.
Ευχόμαστε στο Μιχάλη Τριβιζά ολόψυχα περαστικά!

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Ηλία
    Πρέπει να γράψεις πια ομάδα αίματος έχει ο Μιχάλης, για να μη τρέχουν όσοι θύλουν να δώσουν αίμα, στα νοσοκομεία.
    Εύχομαι ολόψυχα ο Μεγαλοδύναμος να τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες ώρες και να επιστρέψει στη σκακιστική οικογένεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος την ίδια ομάδα αίματος. Καταθέτει το αίμα του στην τράπεζα αίματος, από την οποία παίρνει μετά ο ασθενής αίμα που του ταιριάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ομάδα του είναι:

    Μηδέν Ρέζους θετικό.

    Επικοινώνησα με τον Ευαγγελισμό και το έμαθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @trandism
    Δεν συμφωνώ με την άποψή σου, διότι είμαι αιμοδότης. Όταν ζητάνε αίμα δεν πάνε να δώσουν όλοι, παρά μόνο η συγκεκριμένη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επικοινώνησα με φίλο μου που έδινε αίμα στο παρελθόν, καθώς και με γιατρό, και μου είπαν πως δεν χρειάζεται να δώσει κάποιος την ίδια ομάδα αίματος.
    Το σημαντικό είναι εκεί που θα δώσει το αίμα να αναφέρει το όνομα του ασθενή και το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μιχάλης Τριβιζάς εξακολουθεί να υποστηρίζεται στην Μονάδα Εντατικής του Ευαγγελισμού.Οι ανάγκες του σε Αιμα είναι πολύ μεγάλες.Ευχαριστούμε τους τρείς σκακιστές,που έσπευσαν και παρακαλούμε και για άλλες προσφορες,στο όνομά του,ανεξαρτήτου ΟμάδαςΑίματος.[Το ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι Αιμοδοσίες-αρκεί να έχει γίνει κατάθεση]
    Κ.Ρωμανά-Δημοπούλου
    Αναισθησιολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε αιμοδότες, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε σταθερή μονάδα αιμοδοσίας στο νησί. Θεωρείται πολυτέλεια,μας βολεύουν με μία τράπεζα αίματος και κινητή μονάδα. Και αυτά, στο τουριστικότερο, υποτίθεται, νησί της Μεσογείου- φαντάζεστε τι επικρατεί στα απομονωμένα νησιά, τρομάρα μας.
    Βάστα γερά, ρε Μιχάλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μιχάλης Τριβιζάς δεν τα κατάφερε.7 μέρες έδινε μάχη με τον αιώνιο νικητή αντίπαλο.Ελπίδα όμως για μιά νέα ζωή γεννιέται για 5 συνανθρώπους μας,μετά την αξιέπαινη συγκατάθεση των οικείων του να δωρηθούν τα όργανά του,για μεταμόσχευση.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΊΕΣ στους 12 Σκακιστές αιμοδότες(7 από Αθήνα,1 από Σέρρες,2 από Αμφισσα και 2 από Χανιά),που έδωσαν ελπίδα επιβίωσης στον Μιχάλη και τον υποστήριξαν να δώσει ζωή σε άλλους...
    Η κηδεία του θα γίνει αύριο στην Κέρκυρα.
    Κ.Ρωμανά-Δημοπούλου
    Αναισθησιολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.