Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(Αναδημοσίευση από το Skakistiko)

Δημοσιεύτηκαν οι Προκηρύξεις για το Ατομικό και Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα Αττικής 2011, καθώς και η πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη των διοργανώσεων στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ. Όπως γνωρίζετε ήδη, οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δύο φάσεις: Φάση Α΄ (Προκριματικά Σχολικά Πρωταθλήματα Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής) – Φάση Β΄ (Τελική Φάση).

Ημερομηνίες Αγώνων: 19, 20, 26, 27 Μαρτίου: Προκριματική Φάση – Ατομικά και Ομαδικά Πρωταθλήματα Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής.
Σάββατο 26 Μαρτίου: Ομαδικό Γυμνασίων-Λυκείων
Σάββατο 2 Απριλίου: Τελική Φάση Ομαδικού Δημοτικών Σχολείων.
Κυριακή 3 Απριλίου: Τελική Φάση Ατομικών Πρωταθλημάτων.

Κυριότερες αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές:

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι συμμετέχοντες οφείλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και δύο ημέρες προ της ημερομηνίας των αγώνων στην αντίστοιχη Οργανωτική Επιτροπή (Προκριματικού ή Τελικού) Πρωταθλήματος, δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο, Σχολείο, Τάξη και Σκακιστικό Σωματείο (ή και Αρ. Δελτίου Ε.Σ.Ο.) εφόσον την 31/12/2010 ήταν, ήδη, εγγεγραμμένοι σε Σκακιστικό Σωματείο.

Ώρα προσέλευσης και επιβεβαίωση συμμετοχής 08.30 μέχρι 09.30 πμ.
Ο πρώτος γύρος θα αρχίσει στις 10:00 και για το λόγο αυτό οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στο χώρο αγώνων και να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι τις 09.30. Όσοι προσέλθουν μετά τις 09.30΄ θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Οι αγώνες της Α΄ Φάσης είναι προκριματικοί και θα διεξαχθούν στις 8 Περιφερειακές Ενότητες Αττικής (Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών – Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθηνών – Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών – Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων - Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής).

Στην Προκριματική Φάση του Ατομικού Πρωταθλήματος θα βραβευτούν με μετάλλιο οι τρεις πρώτοι νικητές, τo πρώτο κορίτσι κάθε τάξης καθώς και ο πρώτος μαθητής/τρια χωρίς αθλητικό δελτίο (έως 31/12/2010). Αν κάποιος μαθητής αποκρύψει την ιδιότητα του αθλητή τιμωρείται με αφαίρεση του σχετικού επάθλου. Μαθητής-μαθήτρια που είναι νικητής σε παραπάνω από μία κατηγορία βράβευσης λαμβάνει όλα τα έπαθλα που του/της αντιστοιχούν.

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα τα δύο πρώτα Λύκεια, τα τέσσερα πρώτα Γυμνάσια και τα εννέα πρώτα Δημοτικά της Τελικής Φάσης προκρίνονται στο Πανελλήνιο Ομαδικό πρωτάθλημα 2011.

Επικοινωνία με Επιτροπή Σχολικού Σκακιού: essna.sxoliko@gmail.com
Επικοινωνία με Δ.Σ. Ε.Σ.Σ.Ν.Α. essnamail@gmail.com

Προκηρύξεις – Λεπτομέρειες:
Ατομικού
Ομαδικού

Πηγή: http://www.skakistiko.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.