Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Τεχνάσματα με τους ίππους - Διάλεξη του Σπύρου Ιλαντζή


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και φίλοι,
Ο Σ.O.Παγκρατίου και ο Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής, σας καλούν στη διάλεξη που θα δώσει, τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, στις 7:30 μ.μ. ο ΟΜ Σπύρος Ιλαντζής, με θέμα
«Τεχνάσματα με τους ίππους»

Η διάλεξη θα εστιάσει σε παραδείγματα δημιουργικότητας και έμπνευσης, με βάση μανούβρες των ίππων. Θα παρουσιαστούν χαρακτηριστικά παραδείγματα με αισθητική ομορφιά, τόσο από το αγωνιστικό, όσο και από το καλλιτεχνικό σκάκι.
Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν ματ-μινιατούρες στο άνοιγμα, ματ αποπνιγμού, εικόνες ματ με δύο ίππους, σύνθεση με θέμα «ρόδα του ίππου» κ.ά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο των δύο συλλόγων, στην οδό Ζηνοδότου 22, στο Παγκράτι. Η είσοδος είναι δωρεάν.
Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το εντευκτήριο του συλλόγου στο 210-7564995 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.athenschess.gr.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ τον Ηλία και το blog για την προβολή της εκδήλωσης!
    Επίσης, ευχαριστώ τους φίλους που ήρθαν στη διάλεξη της 5/01 και σας ενημερώνω ότι το περιεχόμενο της ομιλίας μου έχει ήδη αναρτηθεί (σε .pdf) στην ιστοσελίδα των ΣΟΠ και ΣΜΑΟΚ (www.athenschess.gr), στην ενότητα «Διάφορες Αναλύσεις».

    Χαιρετισμούς,
    Σπύρος Ιλαντζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.