Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ατομικό σχολικό πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, από την ΕΣΣΝΑ

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιείται το Περιφερειακό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού της Δυτικής Αττικής. (σ.σ. Πρόκειται για τον έναν από τους πέντε προκριματικούς ομίλους που θα γίνουν στα πλαίσια του 21ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής 2009.)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω, Άνω Λιοσίων, Ασπροπύργου, Αχαρνών, Βιλίων, Ελευσίνας, Ερυθρών, Ζεφυρίου, Ίλιου, Καματερού, Μαγούλας, Μάνδρας, Μεγαρέων, Νέας Περάμου, Οινόης, Περιστερίου, Πετρούπολης, Φυλής και Χαϊδαρίου.

Στους τρεις πρώτους νικητές και στα τρία πρώτα κορίτσια κάθε τάξης θα απονεμηθούν μετάλλια, και στους μετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του γυμνασίου «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ», που βρίσκονται στην οδό Νεφέλης, στην Αφαία Χαϊδαρίου (Τ.Κ. 12462).
Οι μαθητές που θα μετάσχουν στο Πρωτάθλημα θα πρέπει να έχουν φθάσει στο χώρο των αγώνων μεταξύ 08.00 και 09.00 π.μ., προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Όσοι προσέλθουν μετά τις 09.00 θα αγωνιστούν από το 2ο γύρο.

Πρόσβαση στον χώρο των αγώνων

Α) Από Αθήνα προς Κόρινθο: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου) με κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ανεβαίνουμε την αερογέφυρα προς Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης. Στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.
Β) Από Ελευσίνα προς Αθήνα: Από τη Λεωφόρο Αθηνών (Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, εισερχόμαστε στο Σχιστό και στο φανάρι που συναντάμε κάνουμε αριστερά στην οδό Ορφέως. Στα 50 μέτρα κάνουμε δεξιά στην οδό Νεφέλης. Στο τέλος του δρόμου είναι το γυμνάσιο – λύκειο της Νέας Παιδείας, όπου γίνονται οι αγώνες. Υπάρχει και πινακίδα του σχολείου.

Πληροφορίες: Κ. Δρακόπουλος 6973531234 και Δ. Λίτσας 6974272444

3 σχόλια:

  1. Έλεος με αυτή τη σφαίρα-σκακιέρα και τα κομμάτια που ισορροπούν πάνω της,την έχω δει τουλάχιστον 3 φορές ακόμα σε αγώνες για παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, δεν θα το ξανακάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλά ρε παιδιά δεν είπαμε τίποτα απλώς λίγη φαντασία δε βλάπτει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.