Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Ενημέρωση από την Καλλιθέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, από τον Σ.Ο. Καλλιθέας



Ατομικό σχολικό πρωτάθλημα Νοτιοανατολικής Αττικής
Υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και με την ενεργή υποστήριξη του
Αθλητικού Οργανισμού της πόλης μας, ο ΣΟ Καλλιθέας ανέλαβε να
διοργανώσει το φετινό Ατομικό Σχολικό της ΝΑ περιφέρειας Αττικής, το
οποίο μας ανέθεσε η ΕΣΣΝΑ. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 7 Μαρτίου, από τις 9 το πρωί, στο φιλόξενο 2° Γυμνάσιο, Μεγαλουπόλεως 21 (πίσω από την Αγ. Ελεούσα). Περισσότερες πληροφορίες στο Διαδίκτυο: http://kallitheachess.wordpress.com/2009/02/15/atomsxol09/

Σεμινάριο διαιτησίας
Η ΕΣΣΝΑ και η ΤΕΔ/ΕΣΣΝΑ ανακοίνωσαν τη διοργάνωση σεμιναρίου διαιτησίας που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του συλλόγου μας, την 23/2, 24/2, και 27/2. Το επίπεδο του σεμιναρίου θα είναι σαφώς προσανατολισμένο προς νέους διαιτητές, αν και θα γίνει αναφορά σε όλα τα καίρια σημεία με τη θεματική που ορίζει η ΚΕΔ και θα υπάρχει η δυνατότητα για νόρμες και ανωτέρων κατηγοριών. Περισσότερες πληροφορίες στο Διαδίκτυο: http://kallitheachess.wordpress.com/2009/02/15/semdiait/

Τουρνουά Κάππα
Με νικητή το Σπ. Χατζηγιάννη (Ιτέα) ολοκληρώθηκε το τουρνουά K36. Πρώτος έφηβος αναδείχτηκε ο Στ. Βατικιώτης (ΣO Καλλιθέας).
Στα πλαίσια του Κ37, συνεχίζονται κάθε Πέμπτη τα ματς επιλέκτων- κλιμακίου Κ12 με σύστημα σεβενίνγκεν. Θα γίνουν έξι ματς και οι επίλεκτοι προηγούνται με 2-0.
Η έναρξη των αγώνων του τουρνουά Κ38 ανακοινώθηκε για τις 16 Μαρτίου.
Προκήρυξη και τα πάντα για τα τουρνουά Κάππα δείτε στο Διαδίκτυο: http://kappachess.wordpress.com

Τίτλοι και βραβεύσεις
Ο τίτλος του μετρ FIDE (και ο αντίστοιχος εθνικός του ομοσπονδιακού μετρ) και ο τίτλος της μετρ FIDE γυναικών (και ο αντίστοιχος εθνικός του υποψήφιου μετρ) απονεμήθηκαν στο Νίκο Αγγελή και στη Μαριάννα Στεφανίδη που συμπλήρωσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις σύμφωνα με τους διεθνείς και εθνικούς κανονισμούς.
Οι δύο τους, μαζί με το Σταμ. Κούρκουλο-Αρδίτη, την ομάδα Κ12, και τους προπονητές τους, Παύλο Γκέσο και Σπύρο Κοφίδη, βραβεύτηκαν από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας στην ετήσια ειδική εκδήλωση, τη ,Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου.
Περισσότερα στο Διαδίκτυο: http://kallitheachess.wordpress.com/2009/02/15/titles-and-prizes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.