Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η νέα αίθουσα του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ



Η ιστορική ΑΕΚ είναι από τα λιγοστά σωματεία μεγάλου βεληνεκούς σε όλους σχεδόν τους αθλητικούς τομείς, το οποίο επίσης διαθέτει σκακιστικό τμήμα. Και μάλιστα ένα τμήμα που, παρά την ολιγόχρονη παρουσία του, έχει να επιδείξει πολλές επιτυχίες.
Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα μέρος από τον καινούριο σκακιστικό χώρο της ιστορικής ομάδας, παραχώρηση από τον Δήμο Νέας Φιλαδελφείας.
Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο της ΑΕΚ.

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε για την ανάρτηση στο ομολογουμένος πολύ καλό ιστολόγιό σας. Καλή συνέχεια...

    Εκ του σκακιστικού τμήματος της ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Σκυριανόγλου11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 9:41 μ.μ.

    Κάνω λάθος ή πρόκειται για το χώρο που μέχρι πρότινος στέγαζε το Σ.Ο Νέας Φιαλδελφείας κοντά στον Κόκκινο Μύλο? Όπως και να έχει είναι σημαντικό για κάθε σωματείο να έχει δική του στέγη που δε χρειάζεται να τη μοιράζεται με άλλους. Στο Αιγάλεω βιώσαμε έντονα αυτό το πρόβλημα τα πρώτα έτη λειτουργίας του σωματείου (θυμάμαι μια φορά κατά τη διάρκεια ενός ματς εμφανίστηκε μέχρι και μια μπάντα για να κάνει πρόβα στην αίθουσα) οπότε συμμερίζομαι απόλυτα τη χαρά των ανθρώπων της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρη ναι. Όντως είναι η ίδια αίθουσα. Έχεις απόλυτο δίκιο, όπως και αρκετά καλή παρατηρικότητα! Δυστυχώς στα γραφεία της ΑΕΚ, δεν είχαμε δυνατότητα για ακαδημίες, αφού πηγαινοερχόμασταν με μια σκακιέρα στο χέρι, σε κάθεμία από τις 4 αίθουσες των γραφείων. Τώρα ανοίγονται νέοι ορίζοντες, τουλάχιστον στο θέμα της ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.